LGTB Terrassa es funda el gener del 2013 amb l’objectiu i la necessitat de créixer dins la ciutat i poder oferir un espai per a totes aquelles persones que ho necessitin o simplement vulguin participar-ne.


Descripció
Els objectius principals són:

Promoure la igualtat
Promoure la igualtat legal i social de gais, lesbianes, transsexuals i bisexuals.
Dret a la diferència
Garantir el dret a la diferència, lluitar contra l’homofòbia, la transfòbia i el patriarcat; i defensar i informar sobre el fet LGTB i Queer.
Coeducació social
La coeducació social per a la normalització social respecte del fet homosexual, transsexual i bisexual.
Cultura i educació sexual oberta
Treballar per una cultura i una educació sexual oberta i honesta, amb presència de totes les opcions i pràctiques sexuals.
Acabar amb la impunitat
Acabar amb la impunitat amb què s’utilitzen insults i bromes amb contingut homòfob o sexista; i promoure un llenguatge no heterosexista ni sexista en general.


Informació General

Per aconseguir els objectius s’elaborarà un calendari d’activitats obertes a tothom, com ara xerrades, formacions, debats, festes, cine-fòrums, tallers, excursions, intercanvis amb altres associacions, presentacions, etc.

També tenim un espai de denúncia per a poder solucionar i combatre qualsevol tipus de discriminació per raons de gènere o orientació sexual, i fem de pont amb altres entitats per a necessitats jurídiques o psicològiques si és el cas.